David Pastor & Nu Roots – 18 d’agost

Divendres 18 d’agost. 22.30 h. Preu: 6 €

DAVID PASTOR & NU-ROOTS

La força del jazz, el groove i la improvisació / La fuerza del jazz, el groove y la improvisación / The power of jazz, groove and improvisation

Nu-Roots és el trio liderat pel virtuós i creatiu trompetista David Pastor. Amb el seu projecte més personal des de fa nou anys, Pastor aprofundeix en la fusió del jazz amb altres estils com la bossa nova, el rock o el reggae, que ja es va poder comprovar en un disc anterior, titulat En directe des del Polisònic. En el seu últim treball, Motion (Dot Time Records, 2017), es reafirma la identitat del so Nu-Roots, on es plasma amb autenticitat la llibertat de la improvisació.

Nu-Roots es el trío liderado por el virtuoso y creativo trompetista David Pastor. Con su proyecto más personal desde hace nueve años, Pastor profundiza en la fusión del jazz con otros estilos como la bossa nova, el rock o el reggae, que ya se pudo comprobar en un disco anterior, titulado En directo desde el Polisònic. En su último trabajo, Motion (Dot Time Records, 2017), se reafirma la identidad del sonido Nu-Roots, donde se plasma con autenticidad la libertad de la improvisación.

Nu-Roots is a musical trio led by David Pastor, a creative trumpter virtuoso. With his most personal project to date, Pastor focuses on fusing jazz and other styles such as bossa nova, rock and reggae, as we were lucky enough to enjoy in his album Live from the Polisonic. In his last album, Motion (Dot Time Records, 2017), Nu-Roots signature sound was established, which captured the freedom of improvisation.

David Pastor (trompeta i teclats), José Luís Guart (piano, òrgan i teclats), Pere Foved (bateria)