Mariola Membrives – Omega 20.16 – 14 d’agost

Dilluns 14 d’agost. 22.30 h. Preu: 6 €

OMEGA 20.16

Homenatge als 20 anys del disc d’Enrique Morente / Homenaje a los 20 años del disco de Enrique Morente / Celebrating 20 years of Enrique Morente

La cantant Mariola Membrives reinterpreta el disc Omega, un treball que va significar l’inici d’una nova era en l’univers flamenc i en la trajectòria d’Enrique Morente. En forma de rèquiem, amb bells textos d’un Lorca surrealista i obscur, i d’un Leonard Cohen enamorat del flamenc, el projecte Omega 20.16 busca, ara, l’essència d’aquesta obra màgica, amb noves sonoritats i amb una banda formada per un impecable elenc dels músics més representatius del jazz i del flamenc.

La cantante Mariola Membrives reinterpreta el disco Omega, un trabajo que significó el inicio de una nueva era en el universo flamenco y en la trayectoria de Enrique Morente. En forma de réquiem, con bellos textos de un Lorca surrealista y oscuro, y de un Leonard Cohen enamorado del flamenco, el proyecto Omega 20.16 busca, ahora, la esencia de esta obra mágica, con nuevas sonoridades y con una banda formada por un impecable elenco de los músicos más representativos del jazz y del flamenco.

The singer Mariola Membrives reinterprets the record Omega, which signalled the start of a new era of flamenco and the career of Enrique Morente. This project is in the form of a requiem, with beautiful texts from a surreal and dark Lorca and a Leonardo Cohen enamoured with flamenco. Omega 20.16 is searching for the essence of this magical work, with new sounds and a band made up of an unbeatable cast of renowned jazz and flamenco musicians.

Mariola Membrives (veu), Giulia Valle (contrabaix), Oriol Roca (bateria), David Pastor (trompeta), Óliver Haldón (guitarra)