J. Teixi Band – 29 de juliol

Dissabte 29 juliol. 22.30 h. Preu: 6 €

J TEIXI BAND

Una poderosa descàrrega de blues & soul / Una poderosa descarga de blues & soul / A powerful bolt of blues & soul


Creada a finals dels 90 per membres de Los Elegantes i de Mermelada, dos grups llegendaris del rock espanyol, la banda liderada per Javier Teixidor naix buscant un so basat en les influències de la música americana i es consolida com una de les millors formacions de soul i de rhythm & blues de tot l’estat. Amb 11 discos al mercat, J Teixi Band acaba de traure el seu últim treball, titulat Desde el tren, amb temes que són una contundent demostració de ritme i d’energia revitalitzant.

Creada a finales de los 90 por miembros de Los Elegantes y de Mermelada, dos grupos legendarios del rock español, la banda liderada por Javier Teixidor nace buscando un sonido basado en las influencias de la música americana y se consolida como una de las mejores formaciones de soul y de rhythm & blues de todo el estado. Con 11 discos en el mercado, J Teixi Band acaba de sacar su último trabajo, titulado Desde el tren, con temas que son una contundente demostración de ritmo y energía revitalizante.

Formed in the late 90s by members of two legendary Spanish rock bands, Los Elegantes and de Mermelada, and led by Javier Teixidor, this group crave the sound of music from the Americas. They have become one of the most successful soul and rhythm and blues groups in the country. With 11 albums to their name, J Teixi Band have just released their latest work, Desde el tren – an irresistible collection of revitalising rhythm and energy.

Javier Teixidor (guitarra i veu), Daniel Montemayor (baix i veu), Emilio Galiacho (teclats i veu), Charly Héns (bateria i veu), Valentín Álvarez (saxo), Nacho Muñoz (trompeta)