Anaut

Divendres 12 d’agost. 22:30h. 6 € / Viernes 12 de agosto. 22:30h. 6€ / Friday, 12th August 10.30pm. 6€

Entrades/Entradas/Tickets

Foto Anaut

L’energia del rhythm & blues americà

Anaut és un grup que aprofundeix en la música d’arrel americana, incorporant influències del rock i del folk a l’estil rhythm & blues i soul de la banda. Amb només dos discs al mercat (140 i Times goes on), el seu so càlid, i la fusió de feeling i una elevada dosi d’energia sobre l’escenari des de l’inici dels seus concerts, han fet d’Anaut una de les bandes de referència de la música americana a Espanya.

Alberto Anaut (guitarra i veu), Gabri Casanova (teclats), Javier Geras (baix, contrabaix i cors), Javier Skunk (bateria), Alberto Arteta (saxo), Javier Martínez (trompeta)

La energía del rhythm & blues americano

Anaut es un grupo que profundiza en la música de raíz americana, incorporando influencias del rock y del folk al estilo rhythm & blues y soul de la banda. Con tan solo dos discos en el mercado (140 y Times goes on), su sonido cálido y la mezcla de feeling y una alta dosis de energía sobre el escenario desde el inicio de sus conciertos, han hecho de Anaut una de las bandas de referencia de la música americana en España.

The energy of American Rhythm and Blues

Anaut is a band that centres on the roots of American music, incorporating rock and folk sounds to their characteristic rhythm and blues and soul. With only two albums on the market (140 and Time Goes On), their warm sound combined with a high dose of energy on stage from the go, has turned Anaut into one of the most well known American music bands in Spain today.